Sponsorer

Vi modtager megen støtte fra en række forskellige sponsorer, og skulle du/I have lyst eller mulighed for at yde et bidrag, skal dette være kærkommen.
“Kommer hjælpen frem?”, er ofte et spørgsmål vi møder. Sund skepsis er helt på sin plads, og ønsker man at se hvorledes forholdene er, kan man som sponsor deltage i en af vore ture. Vilkårene er de normale, og ved selvsyn kan man konstatere, at hjælpen kommer frem, og bliver leveret til de rette modtagere. Bedre garanti end dette, er næppe mulig!

Fordi man støtter en god sag, behøver man ikke at ønske dette omtalt. Dette respekterer vi 100%. Derfor kommer man ikke automatisk på en sponsor-liste eller får sit navn offentliggjort.

Bidragene vi modtager er som oftest andet end penge. Gaver og donationer af genstande som kan finde anvendelse i Polen er ofte meget mere værd end penge. Således udstyres alle der forlader et Markot-hjem efter endt behandling, med et sted at bo. Her skal bruges komfurer, gryder, bestik, tøj og møbler, ganske som i vore egne hjem.
Vi modtager også gaver og donationer til de årlige julegaver der pakkes og uddeles til såvel børnene som de voksne.

Ligeledes er der flere gange købt ind til kostpris, således vore midler rækker så langt som muligt. Bidrag på denne måde er vi naturligvis også taknemmelige for.